Nem-Fellebezés

Mindenki láthatja, de csak az Engedélyezettek írhatnak bele

Nem-Fellebezés

HozzászólásSzerző: admin » 2009.07.05. 16:39

Menyhárt Márta
Revizor
Regionális Nyugdíj Biztosítási Igazgatóság
VIII. Fiumei út 19

Mit kezdjek megint egy zagyva elutasító magyarázkodással? Pontosan, mint jó két évvel ezelőtt, amikor megkaptam az 50%-os rokkantságot, de önök mindenáron dolgozni küldtek azzal a megjegyzéssel, hogy a szellemi munka nekem nem ajánlatos! Jogtalanul,nem küldtek nyugdíjra jogosító nyomtatványt, s én tudatlan inkább újból megfellebbeztem az önök rossz döntését, amely ezek után már csak 40% -ra redukálódott!
Sajnálom önöket a munkájuk miatt, ámbár a lélek nélküli embereket soha sem zavarja, ha valaki ellen jogtalanul járnak el. A magyar bank-világban valószínűleg az APEHÁVH- hoz hasonlóan a nyugdíjbiztosító is nyereségorientáltan jövedelmezi az önök munkáját. Az 50%-os rokkant minősítést pusztán csak azért csökkentették le 40%-ra, hogy könnyebben utasítgassák el a kérelmeket.
Inkább belső ellenőrzéseket kellene tartani az orvos-lobbyjukban, nincs igazam? A több százezerre is tehető kapcsolati tőkével megszerzett rokkantsági státusz ellen, miért nem tesznek semmit sem? Pedig tudják önök, hogy a nyugdíjaztatást ma is meg lehet vásárolni! Egyszerűen csak előre megbeszélten kell vizsgálatra menni, vagy bizonyos megyékben be kell jelentkezni állandó lakcímre, s ott már tudják, hogy ki küldte az ügyfelet, a többi meg már csak pénz kérdése a háttérben, nem így van?
Nekem 2004-ben, kérésem nélkül két magas tisztséget betöltő személy fölajánlotta a kapcsolatteremtést az újbóli könnyebb, jobb rokkantosításomhoz, de én nem éltem a fölkínált lehetőségekkel. Betegen, csukott ajtóval akartam elmenni, ebből az embertelen országból! Az egyik úr véletlenül az Erzsébet térhez közeli Nemzetközi Nyugdíjigazgatóságnál dolgozott. - Az úriembert a közös hobbink gyakorlása közben ismertem meg.
Az újbóli nyugdíjaztatásom a már elviselhetetlenek tűnő derékfájásaim, a február óta szűnni nem akaró prosztatagyulladásom miatt kérelmeztem - vagy csak kevés hála-pénzt adtam a prosztatagyulladásom meggyógyításához? Persze, Magyarországon minden lehet! Például a szombathelyi kórházban hepatitis C-t és maradandó gerinckárosodást okoztak, ennek ellenére a hálapénzért mindig tartották a markukat…
Nyugodjanak meg, már nem fogok többet fellebbezgetni, amilyen gyorsan csak rendezni tudom a függő dolgaimat, örökre elmegyek az önök világából! Még valami: nem olyan hülyék ám önök, hogy a pénzért megvásárolt rokkant nyugdíjaztatást ne tudnák megszüntetni? Csak az orvos-lobby anyagi érdekei sokkal fontosabbak a nyugdíjbiztosítónak, mint az államháztartás problémái! Hisz a nyugdíjbiztosító vezető dolgozói is az orvos-lobby maffiaszerű összefonódásának az oszlopos tagjai.
Pusztán csak a nyugdíjaztatást kellene központosítani a rokkant parkolási engedély kiadásához hasonlóan. A rokkant nyugdíjat, kérelmező személyeket előre rögzített időpontokra, rögzített helyre kellene vizsgálatra behívni. A rokkantsági vizsgálatot végző orvosok idő beosztását, helyét reggeli sorsolással kellene eldönteni. Pusztán csak ennyi lenne a megoldás!
Ha eljön az ideje, azért nem fognak csalódni bennem, mert a jó nyugdíjasírtó munkájukért kapni fognak tőlem egy pezsgőt az ünnepeléshez. Ezt az írásom olvashatják még az apehAVH.hu-n.
admin

Vissza: Általános