Én kis naiv azt hittem, hogy a késedelmi pótlékokkal, fellebbezésekkel, több mint a duplájára tuningolt adóhátralék 2008-as befizetése után vége a 20 havi ÁVH üldöztetésemnek!
Sajnos, aki az ÁVH látókörébe kerül és még a pénz szagát is érzik nála, azt akár a haláláig üldözik…
Megint kaptam egy újabb doktor-brókernőtől közel 450 ezer forintról azonnali követelést, pedig már minden eddig érkezett ÁVH behajtást nagy nehezen kifizettem…
Érdeklődésemre a követelés eredete felől, beígértek még hasonló összegű követelést a 2008-as évre. Hogy lehet ez, mikor a vállalkozásom 2006. január 4.-én fölszámoltam?
A new ÁVH dolgozók az uzsora-kamatszedőkhöz rendkívülien hasonlítanak. A felső vezetésünk szerint az ÁVH brókerek az uzsora behajtásukat „teljesen jogosan” végzik! – Csak ki hiszi ezt el?
Az ÁVH jogai hasonlóak, mint a gyakran uzsorakamatra dolgozó bankjainké, amelyek bármikor változtathatják a szerződések feltételeit. Azért a bankok az ügyfelek megtartásáért nem korlátlanul használják ki a fantasztikus hazai bank-szabadságukat. Az ÁVH már más tészta, mert nekik nincsenek etikai korlátaik, nekik nem kell félniük az ügyfelek elvesztésétől - a jó hírnév, pedig nem érték ma Magyarországon.
Az én könyvelőm 1,1 millió forintra kalkulálta az adóhátralékomat, ellenben az ÁVH a kiszámíthatatlan, drasztikus követeléseivel eddig már több mint 3 millió forint költségeket hozott nekem össze. Életem legnagyobb anyagi csapása volt a 2 millió forint két héten belüli előteremtése, a részletfizetés elutasítása miatt. Ehhez jött még költségnek a készpénz befizetésem 2004-ből, aztán 2006, 2007, 2008 évi ügyvédi, fellebbezési, utazási, postai költségeim,amelyekkel túlszárnyaltam a 3 millió forint bírságot.
Én kis naiv megint azt hittem, hogy 2008-ban a 2 millió forintos befizetésemmel vége az állandó fenyegető, pénzt követelő leveleknek, felszólításoknak. Nem!
Most 14 hónap után azonnal be kellene fizetnem 450 ezer forintot!
Mit tegyek, mit adjak el, mikor jelenleg semmit sem lehet eladni?! Kölcsönt szintén nem lehet kapni. Hova megyek lakni, ha az ÁVH elkobozza a házamat?
- Igen, itt a nyár! Jön a szabadság! Meg kellene keresni a kis fél milliós szabadság árát - gondolta a 450 ezer forintot követelő ÁVH brókernő. Csak 40-50 fenyegető levelet kell küldeni a kis-kulákoknak, s ha tíznek is van pénze, már a jó behajtási százalékokból megvan a szabadság ára, nem így van nagyságos bróker asszony?
Ezeket a behajtásokat az ÁVH csak a pénztelen kisvállalkozókkal tudja megcsinálni, mert egy egyéni vállalkozástól jogilag nem lehet szabadulni, s ezért is ez a legtisztességesebb magyar vállalkozási forma. Ellenben az ÁVH-nál megbukott, vizsgált társas vállalkozásoktól ilyenkor már a tulajdonosok rég megszoktak szabadulni. Vagyis a kisvállalkozók csak a nagyon kezdő vállalkozók, pénztelenek és a hátsó gondolatok nélküli kisemberek.
Ugyan úgy működik minden, mint 1945 után, amikor már csak a kis-kulákoktól tudtak értéket elvenni, majd őket a halálba kergetni, hisz a nagyok már az ősi ÁVH megjelenése előtt kimentették a vagyonukat az országból, s mentek is a nagyvilágba. Sajnos én a rohadt recesszió miatt semmi értékemet sem tudok eladni, s nem tudok elmenni, menni, menni…
Most ezért a Győr Liszt Ferenc utca 11 számú ÁVH - Palota előtt fogok sztrájkolni, azzal a reménnyel, hogy lesznek hallgatói a beszédemnek, s társai egy APEHÁVH ellenőrző civilszervezet létrehozásának, amely szakszerűen fogja ellenőrzi az ÁVH kétségbe vonható döntéseit, behajtásait.
Ha bizonyíthatóan jogtalanul döntött az ÁVH, akkor megbeszélt időpontban tömegesen fogjuk blokkolni az ÁVH- Palota bejáratát.
Továbbá írásban fogjuk követelni minden magyar politikai párttól az ÁVH megszüntetését, a hibás döntések felülvizsgálatát és a döntést hozó személyek felelősségre vonását.
A már engedélyezett tüntetés 2009. 07. 22 - én 15 órakor lesz.
Gyülekezés: Győr APEHÁVH-Palota Liszt Ferenc utca 13 előtt, majd átvonulás a Bécsi kapu térre, ahol a rövid előadásom után mindenki elmondhatja panaszát, véleményét, s ezek után következik az APEHÁVH-Ellenőrző Szervezet megalapítása.
A tüntetéshez minden sorstársamat, szimpatizánsomat szeretettel várom!
A tervemhez minden segítséget, konstruktív kiegészítést örömmel fogadok.
A blogom címe: apehAVH.hu / fórum
Telefon: 06 20 3491767 Szabó József