Bankok a magyarok népességszaporulatáért!

Mindenki láthatja, de csak az Engedélyezettek írhatnak bele

Bankok a magyarok népességszaporulatáért!

HozzászólásSzerző: admin » 2009.07.05. 16:21

Bankjaink a trükkös autólízing szerződéseik segítségével izgatják föl a legjobban a magyar nőket, akik az izgatás hatására megnövelték a térség szexuális aktivitását, aminek köszönhetően magyar gyerekek is elpotyogtak,és el is fognak potyogni országunkban!
Nézzük csak a mi legizgatóbb "magyar" autónkat! A mai napig több mint 100000 darab 10 éves Suzuki lízingszerződést kötöttek a szép magyar lányok, asszonyok. Felelőtlen döntésüktől és a kis aranyos Suzikától, sehogy sem tudnak szabadulni, ámbár igazán nem is akarnak…
A forint leértékelése, a kötelező magas biztosítások miatt, ma már havi 30000 forint fölötti összeget kell lepengetni, amely összeget főként a szingli nők nem igazán tudnak megtakarítani a havi fizetésükből.
Az autó esetleges visszaadása esetén, az autókereskedések fillérekért visszaveszik értékesítésre az alig használt gépkocsit, csak akkor még mindig közel 20000 forint havi részletfizetés marad, autó nélkül. Ezt a lehetőséget a nők nagyon ritkán vállalják föl, inkább némelyek igyekeznek minden bájukat bevetni, a nem igazán kívánt mégis „értékes” férfikapcsolatok tartósabb létrejöttéért, vagy csak anyagilag eredményes rövid együttlétért. A tíz év hosszú idő, sok pénz... Bizony! Ha véletlenül egy szerencsétlen, biztos jövedelemmel rendelkező férfiú éppen horogra akad, akkor a Suzukit lízingelő hölgy mindent bevet a lízingdíj biztos fizetése érdekébe, néha éppen egy nem kívánt terhességgel próbálja bebiztosítani a havi törlesztést fizetni képes férfiú tartós maradását.
Ez a gondolatsor, csak azért telepedett az agyamba, mert én, mint szingli férfi az utóbbi 1-2 évben interneten szinte csak Suzukit lízingelő hölgyekkel ismerkedtem meg, apropó volt azért Fiat is! A hölgyek már az első találkozásunk alkalmával folyamatosan az átvágásukról, pénztelenségükről szónokoltak - tőlem várva a segítséget!? Ezek után bevezetésnek természetesen találkozásunk költségeit nekem volt illő fizetni, teljesen függetlenül az én rossz anyagi helyzetemtől - a női emancipációtól.
Valójában a nők Magyarországon, ezért sokkal megbízhatóbb bankügyfelek a férfiaknál - hisz ők a lízing autójukat nagyon ritkán adják vissza, töretik össze, vagy éppen lopatják el…
Az aktív szexuális élet , magyar gyerekek, tulajdonképpen kinek rossz, nincs igazam?
admin

Vissza: Általános