Gondolataim az Orange és az FM4 hatásáról

Mindenki láthatja, de csak az Engedélyezettek írhatnak bele

Gondolataim az Orange és az FM4 hatásáról

HozzászólásSzerző: admin » 2009.05.25. 09:31

A hordavezér nagyon okos ember, aki pontosan tudja, hogy a fokozatosan növekvő konzum kínálat miatt a fiatalok egyre kevesebb időt töltenek olvasással, televízió nézéssel. Ellenben a rádió lehetővé teszi, hogy a fontos teendőink mellett egy lazító, kellemes, néha meglepetésekkel teli, izgalmas melléktevékenységet űzzenek. Az én ismereteim szerint itt Ausztriában két fontos propaganda rádió adója van a hordavezérnek, vagy van még az Orange-on és az FM4-en kívül más populista adója is? Mondjátok, vagy küldjétek el e-mail-ben a nevét!
Mindkét remek bombázó folyamatosan bombázza a fiataljainkat radioaktív nevelő bombákkal, ízlés-bombákkal, eszmebombákkal, na meg ki tudja hogy még mivel nem?
Az Orange nem csak az osztrák fiatalokat bombázza folyamatosan, hanem a frissen bevándorolt külföldi fiatalokat is. A legnagyobb áldozataik a nem muszlim hívő afrikai fiatalok, akiket már odahaza az MTV-től megfertőztek. Részükre az MTV állandóan szállított afro-amerikai példaképeket, amelyek még Európában nincsenek, vagyis ők az igazi szabad prédák...
Most még csak sajnálgatja az afrikaiakat a nehézségeik miatt, de közben be is oltja őket a "kiválasztott nép" kiemelt szeretetével, zöld párt ideológiájával, amely kaméleon módjára a hordavezér ízléséhez alakul. A világ zöld pártjainak képzeletbeli részvényei már a New-York-i tőzsdén vannak a hordavezér állandó felügyeletében. A zöld-szavazóbázist meg mindenhol, minden eszközzel, minden időben építeni kell - a főnök szerint./ Itt még megjegyezném: A mai zöldek nekem néha már rózsaszínűnek tűnnek./
Engem, frissen bevándorolt külföldit is megtalált egy magyar Orange- riporternő, aki a riport előtt gyorsan megkérdezte, hogy szoktam-e hallgatni a Tilos Rádiót? /Az Orange magyarországi testvére./ Ezzel én már rögtön éreztem a széljárást, de most se adtam el magam, s így már az üzletemről sem lettem többet kérdezve, csak szigorúan a VII.-dik kerületről! Szegény riporternőnek megint csalódást kellett okoznom az alaposan részletezett véleményemmel, amely szerint ugyanolyan nyárspolgár kerület, mint a pártok között a zöldek! Természetesen az Orangeban nem illő véleményemet nem adták le a VII. kerületet zöldségeket dicsőítő műsorában, pedig az én használt termékeim az alapkövei a fenntartható fejlődésnek.
Tulajdonképpen a hordavezér az izgő-mozgó fiatalokat állandóan foglalkoztatja, mint hajdanán a francia idegenlégió tette, amikor a tisztek a közkatonákkal hegyeket bontattak le, majd újból fölépítették azokat. Különben a katonák unalmukban verekedtek volna, szerencsejátékokkal ütötték volna agyon az idejüket, vagy éppen a közelben lakó magányosan közlekedő hölgyeket erőszakolják meg.
Az Orange a fiatalok agyát lényegesen kellemesebb időtöltéssel varázsolja el.
Elküldi a fiatalokat tüntetni, vagy lehetőséget ad nekik PR munkát végezni a hordavezérnek. Ehhez létrehoz a kedvükre való, divatos Greenpeacehez hasonló szervezeteket. Valójában ők jó ügyekért küzdenek, tántoríthatatlanul támadnak, más szemébe a szálkát is megtalálják, de kivételek azért náluk is vannak… Például, ahogy a Greenpeace küzd az atomfegyverek, piszkos bombák alkalmazása ellen - Izrael, USA kivételével. Miért nem küzdenek az ilyen szervezetek ENSZ katonák állomásoztatásért a Gázai-övezetben,vagy Nyugat - Jordániában? Miért nem akarja megakadályozni a Greenpeace Palesztina ökológiai katasztrófáját?
A fiatalok alapvetően rendelkeznek egy forradalmi hevülettel, ami eddig a történelemben a fejlődést állandóan előre vitte, ámbár hajdanán is lehetett hülyíteni a humán-intelligenciát kommunizmushoz hasonló mesékkel. De ma erre sincs már szükség, mert többek között az Orange segítségével irdatlan mennyiségű Intelligente Disegn-okat kapnak készen, felülmúlhatatlanul.
A hordavezér tudja, hogy a fiatalok idealisták, rendkívül manipulálhatók! Ezért veszi kezébe a főnök az Orange, és az FM4-hez hasonló média résztvevőket, amelyekkel éppen a fiatalok színvonalasabb rétegének az agyát mossa, szinte anyagi költségek nélkül.
Hűha, megint sokat filozofáltam, tettek nélkül! Akkor inkább menjünk protestálni, vagy csak analizáljuk a tüntetéseket?
Tüntessünk, most az autópálya-építkezések ellen?
Na nézzük csak!
A kevesebb autópálya nagyobb autóforgalmat okoz a városokban, falvakban.
Jó ez nekünk?
Ha a fiataloknak lenne elég pénzük autóra, biztosan nem protestálnának az autópálya-építkezések ellen.
Hordavezér Úr!
Miért nem küldi a fiatalokat protestálni a kerozinadó bevezetéséért, és az óriási számú fapados gépek forgalmának a csökkentéséért a légszennyezés miatt?
A protest akció a Kleider Bauer ellen megint egy jól átgondolt mozgalom sok-sok kisember egzisztenciájának a tönkretételére. A nagy szőrme - bőr előállítók, már régen profilt váltottak az "úgynevezett állatvédők" hatalmas nyomásának hatására, akiknek a munkája annyira sikeres volt, hogy ma alig visel valaki szőrmét a nagyik kivételével. Most már kereshetnének az állatvédők más csontot is a folyamatos rágcsáláshoz, a gyenge, beteg cégek, kisemberek tönkretétele helyett. Az „úgynevezett állatvédők” viselkedése nagyon hasonlít a hordavezér hadge fondaihoz - a beteg, eladósodott cégekből még az élet utolsó szikráját is ki kell préselni, a beígért „segítség” helyett.
Állatvédők!
Tudjátok, hogy mi ellen tüntettek?
Talán az emberiség első kultúrája ellen!?
A szőrme kultúra nélkül, nem tudtunk volna Európába jönni, az itteni hideg idő miatt. Lehet, hogy még mindig a csimpánzokkal küzdenénk a banánfán a banánokért!?
Most az úgynevezett állatvédők műanyag oldscoolt, műanyag cipőt viselnek. Tudják ők, hogy műanyagot Nyugat-Európában nem szabad előállítani? A műanyag előállítással nem csak az embert károsítják, hanem az állatokat is!
A végén még az idős nénik, akik a hagyományaikhoz, emlékeikhez hűen akarnak élni, pellengérre lesznek állítva az „úgynevezett állatvédőktől”? Ezek után a néniknek is szőrme helyett legalább marihuánát kell vásárolniuk? Meg kell nekik érteni, hogy a marihuána fogyasztása nem sérti az állatok jogait?
Ez a jövő liberalizmusa, zöld ideológiája!
A hordavezér szerint a XXI. század nagy flexibilitást igényel!
A jövendőbeli csődömet részben én is az Orange "zöld-propagandájának" köszönhettem, mert a rádió a bőr ellen is propagandát csinál. A fiatalokat az utcára küldi, protestálni a bőr használata ellen, amivel a szőrméhez hasonlóan az egyik legrégebbi kultúrát segíti megölni! Még egyszer meg kell említenem, hogy a bőr a húselőállítás mellékterméke, amit a fenntartható fejlődés érdekébe hasznosítani kellene! Az Orangenak a bőr ellen hergelése helyett el kellene mondani, hogy a 60-as évek bőrkabátja a jól kikészített vastag bőr miatt a legkörnyezettudatosabb viselet. Továbbá elmesélhetné a hordavezér propaganda, hogy hogyan kell ápolni a régi dzsekit a 10-20 évig tartó viselés érdekében. A dzsekit a tartós használat, mindig szebbé, életteljesebbé teszi. Az ilyen dzsekik a legindividualistább ruhák, mert a kopásuk a tulajdonos életformáját, igazi énjét mutatja a világnak. A dzseki tulajdonos ruhatárának az éke, amelyet ő is mindig örömmel nézhet, és még a lakásának is ad egy lezser, művészi hangulatot.
A hordavezérnek ez nem üzlet.
Őneki a tömeg oldscool ruhák, műanyag cipők, vagy az egyedi méregdrága disegner ruhák az igazi üzlet, image!
Az se számít, hogy az ősei voltak Európa első, legjobb bőrkereskedői. Neki a múlt csak akkor számít, ha abból üzletet lehet csinálni, mint ahogy a zsidó Finkelstein könyve szerint a Holokauszt ipar gyártja a pénzt.
A hordavezér előírja az Orangenak, FM4-nek a teljes zöld program átvételét, amit újabban úgyis ő ír meg. Nem csak a fiatalok köreiben népszerű zöld pártot vette meg ő, hanem a narancs szint is!
Bocsánat! A narancsszínért nem fizetett semmit, egyszerűen csak magáévá tette, vagy csak elcsente a hollandoktól? Ma már az egész világ tudja, ha narancs akkor hordavezér! Ezzel a színnel szimpátiát akar kelteni a narancsos Hollandia marihuána szabadságáért. A hordavezér a fiatalokat a számukra populáris dolgokkal akarja magához bilincselni, mint az előbb említett marihuána szabadság és a zöld párt. A kijevi narancsos forradalmat is a hordavezér finanszírozta. Állítólag a narancsos forradalmat művelő kijevi fiatalokat a hideg téli napokon bőven ellátták fűtő-kábító anyagokkal a forradalom érdekében. Tulajdonképpen a narancsot is Magyarországon találták föl a " Magyar Naranccsal", amely már a 90-es években folyton írogatott a marihuána fogyasztás szabadságáért, vagy még ma is írogat? Ha ti is láttok valahol a hideg Európában narancsot nőni, kérlek bennetek, küldjetek nekem kóstolóba! Már csak egy nagy kérdés maradt: Miért használja a BZÖ a narancsszínt? Őket is megvette a hordavezér, vagy csak a BZÖ bitorolja a narancsszínt? Azért biztos, a biztos! A rendőrségnek át kellene kutatni a BZÖ székházat marihuána-birtoklás gyanújával!?
Ennek az írásnak az írása közben 2007.01.05-én 11.30-kor hallottam egy rasszista műsort az Orange - Frei Rádió sugárzásában. A műsorban egy szláv akcentust beszélő lányka, a magyarországi libatömés ellen csinált propagandát. Ez már biztosan nem az első ilyen eset volt az Orangeban, mert én már évekkel ezelőtt hallottam egy fiatal osztrák lánytól, hogy a magyarok libatömése miatt nem jön Magyarországra. Az „úgynevezett állatvédők” szerint Magyarországon több mint 40 ezer tonna libatöméssel előállított májat kínoznak ki a szerencsétlen libákból. A libatömésnek nálunk évszázados hagyománya van, sajnos hajdanán az állatokat az egész világon sokkal brutálisabban kezelték, úgy hogy a libatömés valaha, egészen normális dolog volt.
Ma a Magyarországon előállított libamáj jelentős részét Franciaországba szállítják, akkor miért utaznak oda az állatvédő fiatalok? A szegény emberekkel szembe ellenséges állatvédőknek azt is el kellett volna mondani, hogy több 10 ezer ember él Magyarországon hátrányos helyzetű falvakban a libatenyésztésből, ahol sajnos más munkalehetőség nincs. A vállalkozásukat legtöbbször kölcsönökből finanszírozzák, amelyeknek a kamatja Magyarországon gyakran meghaladja a 20%-ot is. Egy-két évvel ezelőtt a lelkiismeretlen HAJDÚBÉT a beszállítók kifizetése nélkül, csődbe vitte a vállalkozását, aminek következtében többen öngyilkosok lettek a tönkre tett libabeszállítók közül. Ha ezeket is elmondta volna az emberellenes rádióműsor, akkor nem lett volna rasszista! Miért nem keresnek a humánus állatvédők piacot a libahúsnak? Akkor a szerencsétlen libatartók, örömmel lemondanának a libatömésről. Ha az állatvédők elérik a céljaikat, megint adunk Ázsiának egy gazdasági lehetőséget, ahol valószínűleg még rosszabb körülmények között fogják tartani a libákat. Miért nem veszik már észre a zöldecskék, hogy Ausztriában kémiai anyagokat engednek a Rába folyóba, amelyek halpusztulást okoznak? Újabban az osztrákok a magyar határ közelében szemétégető ipari létesítményt építenek, olyan helyre, ahol a szél Magyarország felé fúj, vagy ez se baj a zöldeknek? Ezt hallottátok már? Beszélt erről az Orange? Tudjátok, hogy az úgynevezett zöldek a síeléssel a föld termőtalaját dörzsölik le? Termőtalaj nélkül, pedig nincsenek se növények, se állatok. Miért nem tüntetnek a sípályák ellen a zöldek és az állatvédők? Jó 10 évvel ezelőtt mondta a magyar közszolgálati rádió,ha valaki Németországban egy havasi gyopárt leszakít, 4700 márkabüntetést kell, hogy fizessen!
Ezek után a magyar rádió föltette a kérdést: Miért nem büntetik meg a sípálya tulajdonosait, vagy az üzemeltetőjét? Persze a kérdést senki sem válaszolta meg! Miért nem csinál erről egy műsort az Orange? Vagy Ausztriában nincs már leszakítható havasi gyopár? Az „úgynevezett állatvédők”, nem éppen állat-tömeggyilkosok? Szörnyű módon, én is egy kegyetlen tömeggyilkos vagyok! Nekem az autó szükséges az áruszállításhoz, ámbár ha autómosásnál tapasztalom szerencsétlen áldozataim maradványait.Igyekszem az autó használatot még jobban kerülni, vagy a bogarakat szabad ölni? Az ilyen alkalmaknál keresnek az állatvédő-tömeggyilkosok megint másik bűnöst?
Az igazság az, hogy ha a szegény képzetlen emberek az ő egzisztenciájukért valami olyat tesznek, ami a gazdag fiataloknak nem tetszik, akkor ők a médiájukkal azonnal megtámadják őket. A szegényeknek meg nincs pénzük megvédeni magukat.
A gazdag fehér emberek, unalomból, szórakozásból bárhová el tudnak utazni valami támadható felületet keresni. Például most nagyon divatos a kínai környezetvédelmet kritizálni, pedig nekünk egy szavunk se lehetne addig, amíg mi személyenként 6-szor annyi energiát pazarolunk, mint a kínaiak. Akikre most kötelező haragudni, mert ma ők veszélyeztetik a mi hordavezérünk jövőbeli vezéri pozícióját. Éppen az ő amerikai főhadiszállása környékén van a legnagyobb konzumőrület, fegyverkezési láz, és széndioxid kibocsátás. A műholdjai meg állandóan bombázzák primitív kultúrával a világot, a vezér image-e kedvéért.
Különösen a fiataloknak adott nagy ötletet az Amerikából Európába repültetett, úgynevezett „vásárlási kultúrával”. Ma már nálunk is naponta legalább egy órát kulturálódnak a fiataljaink! A hordavezér médiája az ő ínyére a fiatalokba a világ megváltoztatását táplálja. A fiatalok nem veszik észre, hogy a nem éppen korrekt viselkedésükkel a szegényeket nem kiemelik a mélyből, hanem éppen oda taszítják! Ez nem a rasszizmusnak az egyik formája? A hordavezér rájött a helyi rádiók növekvő jelentőségére, amelyek nagy segítséget adnak a fiatalok leszoktatására az önálló gondolkodásról.
Igen, én most rengeteg rossz kritikát írtam az Orangeról, pedig a propagandájától eltekintve, van egy-két remek műsora, ahol nem politizálható dolgokkal foglalkozik. Gyakran egészen jó szakemberek, olyan témákat tárgyalnak, amelyeket máshol nem is lehet hallani. Az Orange zenéje sokkal jobban tetszik nekem, mint az FM4-é, sőt nevezhetjük az Orange zenéjét kiválónak is.
Elnézést a hosszú Orange rágódásomért, de most már rátérek a közszolgálati FM4-re is!
Ahol a helyzet úgy néz ki, hogy én az adómmal finanszírozom az európai öltözködés kultúra elleni propagandát. - Azért az FM4 állami finanszírozásának köszönhetően nem tudja olyan radikálisan kiszolgálni a hordavezér propaganda igényeit, mint az Orange, mégis gyorsan érthető, hogy honnan fúj a szél! Ezt az állításom egy példával szeretném megerősíteni:
Már többször hallottam az FM4-ben nagyon egyoldalú ábrázolást Hodorovszkij súlyos adócsalásáról. A tévéből rám is szimpatikusan ható olajmágnás 8 évi börtönbüntetését nézzük csak ázsiai szemmel, hisz Oroszország eddigi európai közeledését mindig szigorúan elutasítottuk, pedig Oroszország jelentős része Ázsia.
Hogy is ítélkezik az ázsiai jog?
Kínában agyonlőtték volna szegény Hodorkovszkijt. A demokratikus Dél-Koreában, az ex-államelnök életfogytiglani börtönbüntetést kapott korrupció miatt. A szerencsés Hyundai vezér csak 12 évet kapott. De Japánban sem kapott volna 8 évnél kevesebbet, vagyis Hodorkovszkij örüljön az enyhe büntetésnek! Az egyetlen igazságtalanság pusztán az volt, hogy a többi oligarchát nem büntették meg. Hodorkovszkij elfelejtett egy régi bölcsességet:
Egy jelentős üzletember ne politizáljon!
Néha az FM4-ben még két férfi humorosan beszélget a politikáról, amit én a részrehajlásukkal étvágytalanak tartok. Nagyon idegesít, amikor az FM4 tiltakozó dalokat kér a hallgatóiktól! Ők természetesen jobboldali pártok elleni dalokra gondolnak. Mi lenne ha valaki a zöld párt, vagy éppen az FM4 elleni írna dalokat?
A rádióadó mindig elfelejt egy régi etikettet: Wien Bécsben mindig Wien marad, és nem Vienna! A location szavat is nyugodtan lefordíthatnák németre, mert még az osztrák fiatalok értik a német nyelvet is.
Ha ezek után megkérdezitek, miért is hallgatók az üzletemben FM4-t? Még mindig ez a legkedveltebb adó az egyetemi hallgatók között Ausztriában, s a másik dolog, hogy nincs kedvem egész nap rádióadók között keresgélni.
Fiatalok! Itt a lehetőség, jó protestáló dalokat írni az FM4,a zöld párt ellen!

2007.01.07-én írtam németül.
admin

Vissza: Általános